sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kenkäkaupoilla

Haa kuulkaas olen ollut tosi ahkera! Tällä viikolla on hoidettu yllättävän paljon hääjuttuja ja ensimmäisenä näistä pääsee esittelyyn uudet korkokengät!




Kävin kaason kanssa vähän lauantaishoppailulla pyörimässä kenkäkaupoilla ja löytyi ihme kyllä mieleiset. Aina jos lähden etsimään tietoisesti just sitä tiettyä juttua, niin ei muuten varmana löydy! Ne oli vielä hurjassa alessa, niin en edes köyhtynyt kovin pahasti. Nyt täytyy vaan totutella (=opetella) kävelemään niillä. Ja positiivista on se, etteivät nämä ole hääkengät sieltä perinteisimmästä päästä, joten näitä tulee käytettyä ehkäpä myös häiden jälkeen. Rakastan korkokenkiä, mutta harvemmin niitä kuitenkaan jalkoihinsa sujauttaa. Eli treeni tulee tarpeeseen. Ensin ajattelin avokärkisiä korkkareita, mut pitäähän hitsi vie olla edes vähän blingiä! Ja koska nämä olivat puoli-ilmaiset, niin voin ostaa toisetkin korkokengät, jos jotkut upeat tupsahtaa eteeni. Eikö niin? :D Näissä glitteryksilöissä vain sattui olemaan ihan täydellinen malli ja koron korkeus. Sähkömies on vain vähäsen pidempi, kuin morsmaikkunsa, niin mitään ihan hulluja metrikorkoja ei viitsi ihan laittaa, koska se nyt näyttäisi ihan hassulta.


Nyt etsinnässä onkin vielä jotkut söpöt ballerinat, jotka voi vaihtaa jalkaansa sitten myöhemmin illalla, jos on tarve. Onneksi kohta on kevät ja kaikki ihanat baltsut pamahtaa kauppoihin!

Onko teillä muilla morsiamilla varakengät? Ja tietty mitäs tykkäätte hilekorkkareista?

Minkku



4 kommenttia:

  1. Oijoi! Blingblingiä pitää olla ja mun mielestä on vain järkevää hankkia kengät, joille löytyy käyttöä sitten jälkikäteenkin - mustahan on siis värinä parhaasta päästä, sillä menee juhlan kuin juhlan :)
    Kuulostaa muuten hyvin tutulta tuo, että voi sitten ostaa toisetkin, kun oli niin halvat. Selvää säästöä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, musta käy ihan kaikkeen! Ja muutenkin, kun mekko on valkoinen niin en kyllä kokisi enää omaksi laittaa valkoisia kenkiäkin, jotain kontrastia pitää olla. Ja katotaan vaan monet "hääkengät" sulla ja mulla on kaapeissa pyörimässä, kun the päivä koittaa! :D

      Poista